Start

Flädie Mat & Vingård

Flädie Mat & Vingård erbjuder en unik vingårdsmiljö för fest, bröllop och konferens med restaurang och gårdshotell, 15 minuter från Lund och Malmö. Vår cateringverksamhet sträcker sig över hela Skåne.

www.fladiematvingard.se

Bjerreds Saltsjöbad Kallbadhus & Restaurang

Låt oss välkomna dig till en saltstänkt unik miljö ute i Öresund, med läcker mat, hjärtlig service och härligt kallbad!

www.bjerredssaltsjobad.se

Kulturens Restaurang & Konferens

I vårt kök står det närproducerade och kärleken till matlagning i fokus. Här för vi samman de skånska råvarorna och de svenska traditionerna med influenser från resten av världen. Mat- och dryckespassion i hjärtat av Lund!

Kulturen Restaurang & Konferens

Flädie Festvåningar

Flädie Mat & Vingård är speciellt stolta över de nära samarbeten vi har med Agneshill och Örtofta Slott. Här njuter ni av Flädie Mat & Vingårds läckra mat och fantastiska service i unika miljöer.

www.fladiematvingard.se/brollop

 

Flädie Vinproduktion

Flädie Vinproduktion skapar viner av hög kvalitet genom dynamisk vinodling och modern produktion. Våra viner präglas av vårt unika läge och det mikroklimat som råder i Flädie.

www.fladievinproduktion.se

Vinvän Flädie Vinproduktion

Bli vinvän och ta del av livet på vår vingård. Som vinvän är du en del av vingårdens gemenskap och deltar i allt från vinterbeskärning i februari till skörd i oktober. Tillsammans med andra entusiastiska vinvänner lär du dig och vinodling och vinproduktion i vår unika vingårdsmiljö.

www.fladievinproduktion.se